Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний методичний актив «Сучасні освітні інструменти в професійній діяльності вчителя хімії»

    30/08/2022

    25 серпня 2022 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у форматі zoom-конференції проведено обласний методичний актив для керівників методичних об’єднань учителів хімії «Сучасні освітні інструменти в професійній діяльності вчителя хімії».

    Із вітальним словом до учасників звернулася Олена Ліскович, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, яка побажала витримки та наснаги для реалізації всіх завдань у сучасних нелегких умовах.

    Анастасія Кравченко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, продемонструвала приклади використання сучасних онлайн-інструментів і можливості соціальних мереж під час вивчення хімії, що зробить освітній процес наочним і динамічним.

    Тетяна Шеіна, учитель хімії Парутинського закладу загальної середньої освіти I–III ступенів Куцурубської сільської ради, показала можливості інтерактивного помічника «ArBook» і навела приклади його застосування під час вивчення конкретних тем.

    Анастасія Попова, учитель хімії Миколаївської спеціалізованої школи I–III ступенів мистецтв і прикладних ремесел експериментального навчального закладу всеукраїнського рівня «Академія дитячої творчості» Миколаївської міської ради, розповіла про захист та першу домедичну допомогу в разі ураження хімічними речовинами.

    Під час обговорення учасники заходу підкреслили актуальність і практичну значущість розглянутих питань.

    Щиро дякуємо за активну та результативну роботу! Бажаємо всім  натхнення, творчої наснаги, нових ідей, незламності духу та несхитної віри в перемогу України!