Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний майстер-клас «Лайфхаки та новації в діяльності вчителя предмета «Основи здоров’я» / інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут»

    02/04/2023

    28 березня 2023 року навчально-методичною лабораторією акмеології спільно з навчально-методичною лабораторією практичної психології та соціальної роботи МОІППО в режимі зум-конференції проведено обласний майстер-клас «Лайфхаки та новації  в діяльності вчителя  предмета «Основи здоров’я» / інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут».

    Під час заходу учасники ознайомилися з методичним забезпеченням інноваційного експерименту «Профорієнтація в НУШ» (Сливінська Тетяна, завідувачка навчально-методичної лабораторії практичної психології та соціальної роботи) і можливостями використання методичних ресурсів із профорієнтації в контексті соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі, підсумками проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Основи здоров’я» (Погорєлова Любов, методист навчально-методичної лабораторії акмеології). 

    Лайфхаки та новації в діяльності вчителя  предмета «Основи здоров’я» / інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» презентувала Гримач Ірина, учитель основ здоров’я Первомайської гімназії № 2 Первомайської міської ради.

    За результатами роботи педагогам надано доступ до електронного кейсу методичних матеріалів. Відеозапис заходу в розміщено на ютуб-каналі МОІППОhttps://www.youtube.com/moippo-official.

    До участі долучилися 65 учителів предмета «Основи здоров’я» / інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» ЗЗСО. 

    Щиро дякуємо освітянам за участь!