Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний інструктивно-методичний семінар для вчителів математики

    29/08/2024

    27 серпня 2024 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та ІТ МОІППО проведено обласний інструктивно-методичний семінар «Актуальні аспекти підвищення рівня педагогічної майстерності вчителя математики в умовах реформування освіти».

    Еліна Рогожинська, методист кафедри, окреслила нормативні засади організації освітнього процесу з математики у 2024–2025 н. р.

    Одним із головних напрямів роботи кафедри є впровадження STEM-освіти в освітній процес природничо-математичної освіти, надання консультаційної та практичної допомоги освітянам області. Тому Наталя Махровська, доцент кафедри, продовжила роботу в цьому напрямі й поділилася практичним досвідом з розробки таких завдань для старшої школи.

    Олена Ліскович, завідувач кафедри, презентувала заходи, що проходили для освітян та учнів закладів освіти області в рамка STEM-тижня.

    Ганна Погромська, доцент кафедри, продемонструвала можливості та переваги використання штучного інтелекту на уроках математики.

    У цьому році до заходу долучилась Олена Сіренко, учитель математики Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради, яка висвітлила питання щодо використання інтерактивних технологій в освітній діяльності.

    Учасники обговорили вимоги нових нормативних документів, можливі ризики, утруднення і шляхи їх подолання. Дякуємо колегам за плідну працю!