Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обговорюємо, реалізуємо, підбиваємо підсумки…

    03/06/2020

    3 червня 2020 року відбулось засідання кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Захід відбувся з використанням сервісу Google Meet.
    Співробітниками кафедри обговорено низку питань щодо організації освітнього процесу під час курсів підвищення кваліфікації. Розглянуто і схвалено методичні вказівки та навчальні матеріали для організації самостійної роботи слухачів курсів підвищення кваліфікації у червні 2020 року. Розпочато підготовку звітної документації кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти за І півріччя. Розподілено обов’язки щодо виконання плану заходів до 80-річчя Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Визначено важливі аспекти роботи кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти на майбутнє.