Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    НМТ-2023: зворотний відлік!

    27/05/2023

    Відповідно до спільного плану роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти 26 травня 2023 року відбувся семінар для відповідальних, помічників відповідальних за пункти проведення НМТ – 2023 у Миколаївській області. Захід відкрив Василь Шуляр, директор МОІППО, доктор педагогічних наук, доцент, заслужений учитель України, наголосивши на важливості місії, яку виконуватимуть заклади загальної середньої та вищої освіти, що погодилися стати пунктами проведення НМТ-2023 в умовах невизначеності.

    Спікер заходу Максим Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, познайомив присутніх із особливостями адміністрування НМТ у 2023 році. Учасники заходу отримали можливість практично відпрацювати навички координування процедур за допомогою демонстраційної версії  спеціальної комп’ютерної програми.

    Під час рефлексії за участі Людмили Трубнікової, заступника директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, та Оксани Кулешової, завідувача навчально-методичної лабораторії моніторингу якості освіти та сертифікації, обговорили шляхи вирішення можливих нестандартних ситуацій. Своїм цінним досвідом поділилися колеги, які адміністрували НМТ у 2022 році. 

    Учасники відзначили практичну спрямованість заходу і свою готовність забезпечити проведення НМТ на належному рівні.