Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Навчання педагогів предмета «Захист України»

    30/09/2024

    28 вересня 2024 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся тренінг для вчителів предмета «Захист України», які працюють в закладах освіти для реалізації інноваційного освітнього проєкту «Теоретико-методичні засади викладання навчального предмета / інтегрованого курсу «Захист України» (тренери: Олена Вітковська та Віталій Гладун). На початку заходу з мотиваційним словом до учасників виступив Василь Шуляр, д.пед.н., директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Під час роботи педагоги обговорили необхідні передумови щодо реалізації глобальних цілей та сформулювали конкретні цілі викладання предмета «Захист України» для досягнення результату. Познайомились із принципами демократичного підходу до встановлення правил у групі. Розпочали роботу над темою «Громадянська освіта» з гри «Дві держави». 

    Дякуємо за активність та бажання діяти. Продовжуємо працювати над оновленням предмета «Захист України», складовою якого є зміна підходів викладання. Навчання триває. Наступна зумстріч 03 жовтня 2024 року.