Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Наступність між початковою та базовою школою в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України»

    24/05/2024

    23 травня 2024 року  кафедрою теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО проведено обласний презентаційний семінар «Наступність між початковою та базовою школою в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України».

    З вітальним словом до учасників звернулася Вікторія Стойкова, к. пед. н., заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, консультант проєкту «Інтелект України» у Миколаївській області.

    Галина Лебідь, к. пед. н., доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, висвітлила  питання щодо реалізації науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» у  Миколаївській області: початкова та базова середня освіта.

    Тетяна Яблонська, учитель початкових класів Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради, коуч НПП «Інтелект України» у Миколаївській області, поділилася досвідом роботи за технологією наступності між рівнями освіти, репрезентувала валізу знань для четвертокласника / четвертокласниці.

    Анастасія Кузнєцова, старший викладач кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти МОІППО, методист НПП «Інтелект України» у Миколаївській області, акцентувала увагу на наступності в реалізації технологічних вправ на інтелект-уроках української мови й літератури в 5 класі.

    Ольга Довженко, учитель початкових класів Миколаївського ліцею № 38 ім. В. Д. Чайки Миколаївської міської ради, розкрила питання  щодо реалізації принципу наступності на уроках математики в початковій школі.

    Галина Березовська, учитель математики Миколаївської гімназії № 6 Миколаївської міської ради, наголосила на важливості наступності у вивченні математики в базовій школі.

    Олена Ліскович, к. пед. н., завідувач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, методист НПП «Інтелект України» у Миколаївській області,  окреслила шляхи забезпечення наступності у викладанні інтегрованого курсу «Пізнаємо природу. Твої фізичні відкриття» та фізики за проєктом «Інтелект України».

    Підбиваючи підсумки, освітяни відзначили актуальність і практичну спрямованість заходу.