Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Модуль «Маршрут безпеки» – інтерактивний профілактичний освітній інструмент з питань репродуктивного здоров’я»

    21/12/2022

    Відповідно до графіка курсів підвищення кваліфікації МОІППО на 2022 рік із 12 до 15 грудня 2022 року методистом навчально-методичної лабораторії акмеології Погорєловою Л. В. організовано та проведено компетентнісно та діяльнісно орієнтований варіативний модуль «Маршрут безпеки» – інтерактивний профілактичний освітній інструмент з питань репродуктивного здоров’я».

     Мета – сприяння розвитку громадянських, соціальних, психолого-педагогічних та інших компетентностей педагогічних працівників; ознайомлення з моделлю навчального курсу; надання учасникам інформації про ВІЛ, обговорення шляхів передачі, методів профілактики ВІЛ/СНІДу, ІПСШ, формування толерантного ставлення до людей, які живуть цією хворобою.

    Слід відзначити активність і прагнення до самоосвіти кожного учасника заходу, а також відповідальність у дотриманні термінів виконання практичних завдань (попри аварійні та планові відключення електропостачання). 

    Співпраця та індивідуальний підхід до кожного слухача завжди у пріоритеті кураторів та викладачів нашого інституту.

    У навчанні взяли участь  22 педагоги ЗЗСО Миколаївщини. 

    Шановні колеги, дякуємо кожному/кожній, хто обрав модуль «Маршрут безпеки» – інтерактивний профілактичний освітній інструмент з питань репродуктивного здоров’я»  та успішно завершив навчання!