Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Методична майстерня для переможців першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінаціях: «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура»

    30/03/2023

    29 березня 2023 року педагогічними працівниками МОІППО в дистанційному форматі проведено методичну майстерню для переможців першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінаціях: «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

    Традиційно учасників привітали Василь Шуляр, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор МОІППО, заслужений учитель України, та Людмила Трубнікова, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, відповідальна за конкурс «Учитель року» у Миколаївській області.

    Особливий інтерес у конкурсантів викликав виступ Вікторії Стойкової, кандидата педагогічних наук, заступника директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, щодо проєктування сучасного уроку за діяльнісною технологією.

    Окреслила важливість підготовки педагога до презентації методів і прийомів власної педагогічної ідеї у формі майстер-класу Анжела Тюпа, методист навчально-методичної лабораторії акмеології МОІППО, координатор конкурсу «Учитель року» у Миколаївській області.

    Про профілактику та подолання емоційного вигорання педагога – учасника всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» розповіла Ірина Хозраткулова, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО.

    Про набутий досвід перемоги над собою, руйнування невпевненості, стереотипів, що перешкоджають самореалізації, поділилася Світлана Петренко, учитель правознавства Миколаївського ліцею № 22 Миколаївської міської ради, переможець першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Основи правознавства».

    У межах методичної майстерні протягом квітня 2023 року відбудуться методичні онлайн-консультації щодо якісної підготовки учасників до майбутніх конкурсних випробувань у другому турі конкурсу.