Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Курси практичних психологів закладів освіти

    09/04/2024

    З 01 квітня до 04 квітня 2024 року при Миколаївському ОІППО у дистанційному форматі проходили курси підвищення кваліфікації слухачів групи № 100-2024 «Практичні психологи закладів освіти» (кураторка – Антоніна Чубова ).

    Протягом навчання слухачі курсів  розвивали та вдосконалювали фахові компетентності щодо збереження  та відновлення психічного здоров’я учасників освітнього процесу, надання першої психологічної допомоги особистості  у кризових ситуаціях, проведення профілактичної роботи щодо соціально-небезпечних явищ, булінгу, попередження дезадаптації.

    В рамках підсумкової конференції практичні психологи  представили онлайн-продукти (буклети, брошури) щодо надання психосоціальної підтримки учасникам освітнього процесу в умовах війни та   повоєнного відновлення країни, презентували вправи на  саморегуляцію.

    Дякуємо колегам за професіоналізм, відданість своїй справі,  креативність та велику жагу до професійного розвитку та зростання!