Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Курси підвищення кваліфікації для вчителів, які працюють за освітньою програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України»

    25/06/2021

    Упродовж червня 2021 року кафедрою теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено курси підвищення кваліфікації для вчителів 1–3 класів, які працюють за освітньою програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України».
    Програми навчання включали лекційні та практичні заняття з актуальних питань організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, що працюють за проєктом, які провели працівники кафедри Галина Лебідь, Вікторія Бондаренко та коучі проєкту Ганна Удовиченко, Тетяна Яблонська.
    Під час курсів Вікторією Стойковою, заступником директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, та Галиною Лебідь, координатором проєкту в Миколаївській області, організовано брифінг «Проєкт «Інтелект України», у ході якого вчителі показали знання теоретичної частини проєкту та практичні навички.
    Слухачі курсів – педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва та області набули і вдосконалили практичні навички роботи за освітніми галузями, що реалізуються в проєкті.
    Видано 98 свідоцтв.