Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Корисні зустрічі для вчителів початкових класів до дня дарування книг

    14/02/2024

    14 лютого світ відзначає Міжнародний день дарування книг. Книга – це можливість відчути нові емоції, розширити свої знання, відволіктися та перезавантажитися.

    До дня дарування книг кафедрою теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО проведено цікаві онлайн-зустрічі для педагогів початкових класів Миколаївщини, під час яких акцентовано увагу на унікальній можливості вчителя не лише навчати учнів, а й прищеплювати любов до читання.

    Яковенко Любов Василівна, методистка видавництва «Ранок», освітянка з багаторічним стажем, авторка методичних посібників для ЗДО та початкової школи, дитяча письменниця, лауреатка Міжнародної літературної премії «Молода коронація слова» та звання «Золоті письменники України», ознайомила учасників з новинками видавництва, друкованими й електронними виданнями, ресурсами, а також цікаво та емоційно презентувала низку корисних посібників щодо патріотичного виховання, дидактичні ігри й демонстраційні матеріали для реалізації завдань освітніх галузей у початковій школі.

    Щиро вдячні видавництву «Ранок» за багаторічну плідну співпрацю!