Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Консультування учасників творчої групи «Від творчого вчителя – до компетентного учня-читача початкової школи»

    02/06/2023

    За запитами учасників творчої групи педагогів області «Від творчого вчителя – до компетентного учня-читача початкової школи» 31 травня 2023 року Василь Шуляр, д.пед.н., доцент, професор кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор МОІППО, заслужений учитель України, автор посібника «Абетка літературознавства», провів консультацію з теми «Особливості використання посібника «Абетка літературознавства» на уроках української мови і літератури в початкових класах.

    Василь Іванович надав рекомендації щодо методики роботи з художнім твором з метою розвитку вміння вчителів вибудовувати основні стратегії організації читацької діяльності здобувачів освіти й удосконалювати знання з упровадження творчого підходу у викладанні.

    Спілкування було активним і конструктивним. «Цікаво, доступно, зрозуміло, переконливо, мотивуюче», – такі відгуки учасників про зустріч.