Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Конкурс «Учитель року – 2024»: орієнтири для учасників та відповідальних місцевих органів управління освітою

    25/09/2023

    20 вересня 2023 року відбувся вебінар із питань організації та проведення першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях: «Українська мова та література», «Географія», «Образотворче мистецтво», «Фізика».

    Директор МОІППО Василь Шуляр мотивував педагогів до участі в конкурсі, акцентував увагу на внутрішній потребі постійно розвивати педагогічну майстерність та побажав розцінювати свої результати як умову для подальшого самовдосконалення.

    Учасників ознайомлено з умовами та порядком проведення першого туру конкурсу, алгоритмом заповнення реєстраційної форми, інформаційної картки; нестандартними рішеннями щодо викликів, які ставить перед учителями освіта в реаліях воєнного часу; програмами для запису екрана під час змагань у дистанційному форматі.

    Досвідом участі у другому турі поділилася Наталя Ступак, учитель фізичної культури Миколаївської гімназії № 31 Миколаївської міської ради, переможець першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».