Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Конкурс «Учитель року – 2023» крокує до свого завершення!

    21/02/2023

    20 лютого 2023 року у дистанційному форматі зі студії Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося відкриття фінального етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». 

    З вітальними словами до учасників заходу звернувся доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор Миколаївського, заслужений учитель України, заступник голови оргкомітету конкурсу Василь Іванович Шуляр, наголосивши на тому, що «навіть у часи складних випробувань для країни, життя для освітян не зупинилося. А участь у конкурсі – це бажання змінюватися і ставати кращими, подавати приклад неймовірної стійкості і витривалості, пошук нових ідей і командна робота».

    У професійних змаганнях братимуть участь 20 педагогів області – учителі фізичної культури, початкових класів, предметів «Захист України», «Основи здоров’я».

    Упродовж наступних трьох днів учасники/учасниці виконуватимуть методичні завдання та проводитимуть дистанційні уроки в 1–11 класах.

    А вже 23 лютого будуть відомі імена педагогів, які представлятимуть область на другому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».

    Дякуємо вам за віру в наше майбутнє!