Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Інструменти НУШ для змішаного формату навчання

    11/04/2024

    10 квітня 2024 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася тренінгова онлайн-зустріч «Інструменти НУШ для змішаного формату навчання». 

    Тренерка Антоніна Ковенєва, учитель української мови і літератури Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради, учитель-методист,  сертифікована тренерка НУШ із теми «Інструменти й сучасні підходи НУШ», проєкту для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання», репрезентувала авторську квінтамодель НУШ-уроку.

    Під час заходу вчителі української мови і літератури, зарубіжної літератури, мистецтва ознайомилися з хитриками та дієвими конструкторами НУШ для дизайнування уроків у змішаному форматі навчання; виконали інтерактивні вправи, сконструювали власні завдання, отримали корисні матеріали, ресурси.

    Щиро вдячні Антоніні Ковенєвій і Маргариті Бондаренко, заступнику директора з навчально-виховної роботи Миколаївського ліцею ім. О. Ольжича, за цінний досвід та співпрацю з МОІППО!

    Бажаємо колегам наснаги, нехай ваша нелегка праця приносить задоволення!

    Разом до ПЕРЕМОГИ!