Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Інновації в дошкільній та початковій освіті: мотивуюча зустріч

    22/02/2021

    18 лютого 2021 року представники Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти взяли участь в онлайн-зустрічі для закладів післядипломної педагогічної освіти,
    в яких упроваджуватимуться спецкурси для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти і початкової школи «Навчання через гру» та «Діяльнісний підхід у початковій школі»
    за сприяння The LEGO Foundation.
    Оксана Рома, керівниця освітніх ініціатив The LEGO Foundation в Україні, висвітлила основні питання щодо подальшої співпраці з ОІППО в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation.
    Під час зустрічі поділилися досвідом інститути післядипломної педагогічної освіти, які впроваджують спецкурс четвертий рік поспіль.
    Триває реєстрація на спецкурси «Навчання через гру» (для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти) та «Діяльнісний підхід у початковій школі» (для педагогічних працівників початкової школи), що проводитимуться в МОІППО вже з вересня 2021 року. Запрошуємо на навчання!