Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Інформація про проведення третього вебінару пролонгованого обласного семінару-практикуму «Створення та реалізація інформаційної системи ЗЗСО на основі хмарних технологій»

    17/06/2021

    16 червня 2021 року о 14.00 у дистанційному форматі відбувся третій вебінар «Сучасні технології дистанційного та змішаного навчання; організація дистанційного та змішаного навчання з використанням сервісів Google Workspace (із досвіду роботи Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка)» пролонгованого обласного семінару-практикуму «Створення та реалізація інформаційної системи ЗЗСО на основі хмарних технологій» для керівників закладів загальної та середньої освіти Миколаївської області.
    Організатор семінару – кафедра педагогіки, психології та менеджменту освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; співорганізатор – Миколаївська ЗОШ І–ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка Миколаївської міської ради.
    Метою заходу є розвиток управлінських компетентностей керівників ЗЗСО щодо створення й управління інформаційною системою закладу освіти на основі хмарних технологій.
    Тихонова Тетяна Валентинівна, д.пед.н., завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО, розповіла учасникам про сучасні технології дистанційного та змішаного навчання.
    Учителі англійської мови, історії, фізики, хімії, біології Миколаївської ЗОШ № 57 представили досвід використання в роботі сучасних технологій та методики проведення уроків за дистанційною формою навчання.
    У роботі вебінару взяли участь 30 осіб.