Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Інформація про проведення 1 вебінару пролонгованого обласного семінару- практикуму «Створення та реалізація інформаційної системи ЗЗСО на основі хмарних технологій»

    25/03/2021

    У Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти 24 березня 2021 року в дистанційному режимі розпочав роботу позаплановий обласний пролонгований семінар-практикум «Створення та реалізація інформаційної системи ЗЗСО на основі хмарних технологій для керівників закладів загальної та середньої освіти Миколаївської області, організований кафедрою педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО та Миколаївською ЗОШ І–ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка Миколаївської міської ради.
    Мета заходу: розвиток управлінських компетентностей керівників ЗЗСО щодо створення й управління інформаційною системою закладу освіти на основі хмарних технологій.
    Проведено перший вебінар на тему «Інформаційна система ЗЗСО як основа управлінської діяльності (підключення до Google Workspace (G Suite);
    знайомство з інформаційною системою Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка» Миколаївської міської ради).
    Із вступним словом до учасників семінару звернувся Шуляр Василь Іванович, д. пед.н., директор МОІППО.
    Тихонова Тетяна Валентинівна, д.пед.н., завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО, розповіла учасникам заходу про інформаційну систему ЗЗСО як основу управлінської діяльності.
    Захар Ольга Германівна, к.пед.н., заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, висвітлила технологію підключення закладу освіти до системи Google Workspace.
    Малахов Андрій Анатолійович, директор, та Хмельна Оксана Григорівна, заступник директора з НВР ЗОШ І–ІІІ ст. № 57 ім. Т. Г. Шевченка Миколаївської міської ради, ознайомили учасників семінару з роботою своєї
    школи, в якій накопичений значний досвід із функціонування інформаційної системи закладу на основі хмарних технологій.
    Учасники семінару отримали нові знання та практичні рекомендації щодо функціонування інформаційної системи ЗЗСО (усього – 38 осіб).