Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Гра і діяльнісний підхід в освіті сьогодні

    23/06/2021

    22 червня 2021 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти тренером The LEGO Foundation Любов’ю Продан проведено тренінг «Гра і діяльнісний підхід в освіті сьогодні».
    Учасниками тренінгу стали працівники кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО. Саме вони викладатимуть спецкурси для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти і початкової школи «Навчання через гру» та «Діяльнісний підхід у початковій школі» за сприяння The LEGO Foundation. Учасники активно взаємодіяли та брали активну участь у створенні практичних вправ. Під час тренінгу окреслено подальші кроки щодо впровадження спецкурсів у МОІППО.
    Триває реєстрація на спецкурси «Навчання через гру» (для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти) та «Діяльнісний підхід у початковій школі» (для педагогічних працівників початкової школи), що проводитимуться в МОІППО вже з вересня 2021 року. Запрошуємо на навчання!