Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Cинтез освіти та театрального мистецтва в дії

    27/03/2023

    Сьогодні, у Міжнародний день театру, команда працівників Миколаївського ОІППО завітала до Миколаївського академічного художнього драматичного театру. Під час урочистостей у форматі камерного спілкування акторів не лише щиросердно привітали з професійним святом представники Миколаївської обласної військової адміністрації та інші запрошені гості, а й нагородили низкою почесних відзнак, підкресливши значення їхньої натхненної праці для збагачення внутрішньої культури й збереження емоційної стабільності містян та вагомий внесок творчого колективу в героїчну оборону міста.

    Привітання МОІППО мало дієвий характер, оскільки знаменувало й підписання директорами закладів – д. пед. н., заслуженим учителем України В. Шулярем та заслуженим діячем мистецтв України А. Свистуном – Меморандуму про співпрацю між науково-педагогічним та творчим колективами, спрямовану на реалізацію театральної педагогіки в освітньому процесі середньої ланки навчальних закладів.

    Першими результатами пізнавально-творчої взаємодії можна вважати отримані учасниками зустрічі безцінні позитивні емоції та естетичну насолоду від невимушеного спілкування в колі однодумців. Адже захід проведено в нещодавно створеному музеї театру, що дало змогу організаторам на основі відеоекскурсії занурити присутніх у насичену цікавими подіями історію Миколаївського академічного художнього драматичного театру, створивши чарівну атмосферу неповторного святкового дійства.

    Тож сердечно вітаємо всіх причетних до театральної справи діячів та щиро зичимо й надалі з гідністю нести їх почесне звання «неповторного обличчя української духовності»!