Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Будь активним заради миру!

    10/04/2023

    07 квітня 2023 року навчально-методичною лабораторією акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для науково-педагогічних і педагогічних працівників МОІППО в офлайн-форматі проведено освітньо-мотиваційне змагання (квест) «Будь активним заради миру!».

    Відкриття заходу розпочалося з Державного гімну України та хвилини мовчання за загиблими співвітчизниками. Цього дня відбулося оновлення стенду «Освітяни Миколаївщини – захисники України» та вшанування пам’яті педагогічних працівників Миколаївщини, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. 

    Василь Шуляр, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, та Алла Веліховська, директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації, зазначили, що зберігаючи пам’ять про мужність наших земляків, ми виховуємо молодь на взірцях любові до України.

    У межах квесту працівники інституту та їхні діти взяли участь у настановній сесії The HALO trust за напрямом «Навчання ризикам». 

    Під час спортивно-інтелектуальних змагань учасники отримали заряд енергії, що є надзвичайно корисним для здоров’я.