Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Анонси

    27/03/2024

    Продовжує роботу авторська творча майстерня для вчителів-філологів

    04–06 квітня 2024 року відбудеться друга сесія сертифікованого заходу – авторська творча майстерня «Компетентнісно орієнтовані вправи в системі літературної освіти (7–9 класи НУШ): запитання, завдання, задачі». 

    Науковий керівник – Василь Шуляр, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заслужений учитель України.

    Під час другої сесії педагоги ознайомляться з авторською концепцією «Компетентнісно зорієнтовані вправи в системі літературної освіти», візьмуть участь у майстерці «Конструювання компетентнісно зорієнтованих вправ».

    Роботу авторської творчої майстерні організовано в дистанційному форматі з використанням застосунку «Зум» та вебсервісу «Google Classroom». Покликання для приєднання надсилатиметься зареєстрованим учасникам.

    Початок о 14.30. 

    27/03/2024

    Профорієнтаційний захід «Крок у професію енергетика»

    З метою спрямування учнівської молоді на вибір актуальних в енергетичній галузі професій керівництво філії «ВП «Південноукраїнська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» звертається з проханням до початку вступної кампанії 2024 року провести в закладах освіти Миколаївської області традиційний щорічний профорієнтаційний захід «Крок у професію енергетика».

    План заходу і детальна інформація у листі МОІППО від 25.03.2024 №  335/15-32 «Про організацію проведення профорієнтаційного заходу «Крок у професію енергетика».

    25/03/2024

    Запрошуємо до участі в сертифікованому заході педагогів, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами

    Із  метою підвищення рівня професійної компетентності педагогів щодо роботи з дітьми з особливими освітніми потребами обласним ресурсним центром з підтримик інклюзивної освіти МОІППО проводитиметься сертифікований захід – цикл майстер-класів «Інтеграція рухової активності в професійну діяльність педагогів, які працюють з дітьми, які мають освітні труднощі»

    Умовою для отримання сертифіката про підвищення кваліфікації (30 академічних годин (1,5 кредита ЄКТ8)) є виконання всіх видів робіт, передбачених програмою: участь у трьох засіданнях (29 березня, 24 травня, 25 жовтня 2024 року), розроблення навчально-методичних матеріалів.

    Перший Майстер-клас відбудеться 29 березня 2024 року о 10.00 у форматі зум-конференції (покликання надсилатиметься зареєстрованим учасникам напередодні заходу).

    Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/47n75Py4WEaM4sxC6.

    Лист МОІППО

    18/03/2024

    Запрошуємо на відкритий онлайн-курс «Експрес-математика для випускників»

    З метою надання методичної допомоги вчителю, підготовки учнівської молоді до національного мультипредметного тесту з 18 березня до 11 травня 2024 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного  інституту післядипломної педагогічної освіти проводитиметься відкритий онлайн-курс «Експрес-математика для випускників».

    Навчання відбуватиметься у форматі зум-конференцій. Покликання на онлайн-зустрічі та розклад занять розміщено на сайті «Математика в цифровому суспільстві»: https://math.moippo.mk.ua/.

    Початок о 16.00.

    Детальніше – за покликанням: http://surl.li/rqlvo

    Всі анонси

    Новини

    Платформа «Е-ППО» – цифровий інструмент сучасного закладу післядипломної освіти

    27/03/2024

    Вітаємо  учнів – переможців фінального етапу ХІV Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка і їх наставників – учителів української мови й літератури!

    27/03/2024

    Друге заняття сертифікованого заходу з підвищення цифрової компетентності працівників МОІППО

    27/03/2024
    Всі новини

    Державні ресурси

    Урядовий контактний центр Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти Миколаївська обласна рада Миколаївська обласна державна адміністрація Департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Дія. Цифрова освіта Цифрограм