Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Творча зустріч із авторами навчально-методичних видань

    17/02/2020

    Із метою впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту 14 лютого 2020 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти кафедрою теорії й методики дошкільної та початкової освіти проведено творчу зустріч із авторами навчально-методичних видань для початкової школи: Гільберг Тетяною Георгіївною, Павич Ніною Миколаївною, Скворцовою Світланою Олексіївною, Корнієнко Мариною Михайлівною.

    Олена Сокуренко, к. пед. н., доцент, завідувач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Віталій Ісаєв, методист цієї ж кафедри, відкрили творчу зустріч, на яку були запрошені директори та заступники директорів закладів загальної середньої освіти, керівники методичних об’єднань вчителів початкових класів, методисти з початкової освіти відділів освіти та науково-методичних установ Миколаївської області, вчителі початкових класів Миколаївської області.

    Автори навчально-методичних видань презентували електронні підручники для початкових класів, провели майстер-клас «Розвиток дослідницької діяльності молодших школярів на уроках «Я досліджую світ»», виступали з доповідями: «Дидактико-методичний супровід реалізації Типової освітньої програми: навчання математики у 3 класі НУШ за методичною системою С. Скворцової та О. Онопрієнко», «Інформатична і технологічна складові курсу «Я досліджую світ». Електронні підручники видавництва «Ранок».

    Наприкінці творчої зустрічі всі учасники отримали сертифікати про участь та матеріали для ознайомлення від видавництв «Генеза» та «Ранок».