Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Популяризація пластового руху в Миколаївській області

    20/05/2020

    Із метою національно-патріотичного виховання дітей і молоді, популяризації пластового руху в Миколаївській області навчально-методична лабораторія акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти спільно з Молодіжною організацією «Пласт – національна скаутська організація України» 19 травня 2020 року організували презентаційну зум-нараду для освітян області та зацікавлених осіб, які опікуються питанням національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

    На прямому зум-зв’язку були представники з міст Києва, Кривого Рогу, Чернівців, Миколаєва і Миколаївської області та Авдіївки. Учасники зумінару ознайомились з історією розвитку скаутського руху в Україні та методикою скаутського підходу до виховання молоді. Для охочих створити пластові осередки в районах чи закладах освіти в червні 2020 року буде організоване сертифіковане онлайн-навчання з метою впровадження українського скаутського методу в позакласну роботу.