Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний форум юних шанувальників фізики та астрономії

    16/04/2020

    Із метою залучення учнівської молоді до наукової діяльності, сприяння розвитку інтелекту та творчих здібностей школярів через упровадження засад STEM-освіти, підвищення престижу фізичної та астрономічної освіти 15 квітня 2020 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти заплановано проведення обласного форуму юних шанувальників фізики та астрономії (далі – Форум). У зв’язку з запровадженням карантинних заходів формат проведення заходу змінено на заочний.

    Усього на Форум подано 46 робіт у трьох номінаціях: «Фізика» – 16, «Астрономія» – 5, «Власна технічна творчість» – 25 (список учасників за номінаціями подано в прикріпленому файлі). Усі автори робіт будуть нагороджені дипломами учасника обласного форуму юних шанувальників фізики та астрономії.

    Матеріали, що відповідають вимогам, будуть опрацьовані науково-педагогічними працівниками кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій та оприлюднені на сайті МОІППО в розділі «Олімпіади, турніри, конкурси».

    Щиро дякуємо юним дослідникам і їх наставникам за плідну роботу!

    Список робіт учасників обласного форуму юних шанувальників фізики та астрономії – 2020 доступний за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1BNm09YmJcTZVzuDPqwidOuRiZPGCVx1H/view?usp=sharing