Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласна школа класного керівника

    02/03/2020

    27 лютого 2020 року на базі Миколаївського класичного ліцею Миколаївської міської ради проведено засідання обласної школи класного керівника з проблеми «Імідж сучасного класного керівника в умовах реформування освіти».

    Із вступним словом до присутніх звернулася Вітковська О. Д., завідувач навчально-методичної лабораторії акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка зазначила важливість формування професійного іміджу класного керівника в сучасних умовах.

    Вєднікова О. П., директор Миколаївського класичного ліцею Миколаївської міської ради презентувала діяльність закладу в галузі виховання, акцентуючи увагу на роботі класних керівників.

    Вітковська О. Д., завідувач навчально-методичної лабораторії акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, у своєму виступі наголосила на складових іміджу та розвитку педагогічної майстерність класного керівника.

    Селецька Т. В., методист із виховної роботи Науково-методичного центру управління освіти Миколаївської міської ради, у своєму виступі звернула увагу на впровадження інтерактивної діяльності в виховному процесі.

    Систему роботи Миколаївського класичного ліцею Миколаївської міської ради з класними керівниками висвітлила Морозова В. Б., заступник директора з виховної роботи.

    У практичній частині заходу Селецька Т. В. та Морозова В. Б. провели майстер-клас із групової взаємодії для створення згуртованого учнівського колективу.

    У заході взяли участь класні керівники, заступники директорів із виховної роботи  закладів загальної середньої освіти Миколаївської області (усього – 31 особа).

    Підбиваючи підсумки, учасники заходу зазначили актуальність і практичну значущість розглянутих питань.

    Дякуємо директору та адміністрації Миколаївського класичного ліцею за створені умови для роботи та професійність у розкритті теми заходу.