Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    ІІ сесія творчої групи учителів інформатики

    25/05/2020

    22 травня 2020 року навчально-методичною лабораторією інформаційно-комунікаційних технологій та системного адміністрування Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у дистанційному режимі проведено ІІ сесію творчої групи учителів інформатики на тему «Використання елементів STEM-освіти на уроках інформатики у початковій школі». Ольга Богданова, завідувач лабораторії, підбила підсумки роботи творчої групи І сесії.

    Ганна Шевченко, методист лабораторії, виступила з презентацією «Використання елементів STEM-освіти на уроках інформатики у початковій школі» та познайомила учасників сесії з практичними завданнями.

    Сергій Кириченко, методист лабораторії, розказав про технічну складову роботи творчої групи, а саме створення інтерактивної платформи з інформатики для учнів початкової школи.

    Вадим Бессонов, учитель інформатики Коблівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, учасник творчої групи, презентував результати своєї роботи над дизайном платформи.

    Учасники сесії обговорили варіанти впровадження STEM-освіти на уроках інформатики початкової школи, обмінялися думками та власними наробками. Результати роботи творчої групи мають бути представлні до 01 жовтня 2020 року.

    Загалом у сесії взяли участь 14 осіб.